• head_banner

To små viden om hardware rustfrit stål søm og skrue

Rustfrit stål anvendes som materiale til søm og skruer.Det kan siges, at det har store fordele i alle aspekter af fremstilling, brug eller håndtering. Som et resultat, selvom omkostningerne til søm og skruer, der er lavet af rustfrit stål er relativt høje, og cykluslevetiden er relativt kort, er det stadig en en relativt økonomisk løsning.

Magnetiske problemer med søm og skruer til søm og skruer
Hvis rustfrit stål bruges som hovedmateriale til søm og skrue, er det også nødvendigt at forstå de magnetiske problemer ved selve rustfrit stål.Rustfrit stål betragtes generelt som ikke-magnetisk, men faktisk kan austenitiske seriematerialer være magnetiske til en vis grad efter en bestemt forarbejdningsteknologi, og det er ikke korrekt at tro, at magnetisme er standarden for at bedømme kvaliteten af ​​rustfri stålsøm og skruer .

Når du vælger søm og skrue, angiver om det rustfri stålmateriale er magnetisk eller ej dets kvalitet. Faktisk er nogle chrom-mangan rustfri stål ikke magnetiske.Chrom-mangan rustfrit stål i rustfrit stål søm og skrue kan dog ikke erstatte brugen af ​​300-serien rustfrit stål, især i høj-medium korrosive arbejdsmiljøer.

Yihe enterprise er en virksomhed, der er specialiseret i design og fremstilling af søm, firkantede søm, sømrulle, alle slags specialformede søm og skruer.Søm materiale valg af kvalitet kulstofstål, kobber, aluminium og rustfrit stål, og kan gøre galvaniseret, varm dip, sort, kobber og anden overfladebehandling i henhold til kundernes efterspørgsel.

Nikkelbrug i fastgørelseselementer
I processen med at bruge rustfrit stål som materiale, blev søm og skrue brugt til at stole mere på nikkel.Men da den globale pris på nikkel steg, steg prisen på søm og skrue pr.For at reducere omkostningerne og forbedre konkurrenceevnen har søm- og skrueproducenter specielt søgt efter alternative materialer til at producere søm og skruer i rustfrit stål med lavt nikkelindhold.


Indlægstid: 09-02-2023